Vastgoeddata is steeds breder beschikbaar en vormt steeds vaker de basis van vastgoedbeslissingen. Het in lijn krijgen van de vastgoedstrategie met de beschikbare data is nog steeds niet vanzelfsprekend. Dashboards kunnen op een gemakkelijke en plezierige manier inzicht geven in de KPI’s van organisaties.

Cleverstone ontwikkelt tools waarmee vastgoed slimmer gemanaged wordt. Zo hebben wij de GRIP® Vastgoedmanager ontwikkeld die op een gemakkelijke, plezierige en snelle wijze inzicht geeft in uw vastgoedportefeuille. Alle vastgoeddata wordt in GRIP® op een vernieuwende en heldere wijze weergegeven. Koppelingen met de tools van onze partners maken het mogelijk deze vastgoeddata verder te verrijken en tot interessante inzichten te komen. Om nóg beter te kunnen sturen op uw vastgoed, ontwikkelt Cleverstone ook de GRIP® dashboards. In deze dashboards worden uitgangspunten vanuit de organisatiestrategie gekoppeld aan de vastgoedstrategie. Op basis van onder andere onze ervaringen met de ontwikkeling van vastgoeddashboards binnen publieke en commerciele vastgoedorganisaties, zijn wij in staat om GRIP® te krijgen op complexe vastgoedportefeuilles. Met de GRIP® dashboards kunt op een gemakkelijke wijze rapporteren binnen uw organisatie en sturen op uw vastgoedportefeuille. Wilt u ook GRIP® op uw vastgoed?