GRIP® vastgoedmanager 3.0

Ook in 2018 zijn er nog slechts enkele organisaties die beschikken over een strategie voor het gebruik van data en de inzet van nieuwe technologieën. Waar in andere sectoren Blockchain en Big Data hun intrede hebben gedaan, blijft de vastgoedsector duidelijk achter. Onderzoek onder organisaties in de vastgoedsector laat zien dat slechts 30% beschikt over een duidelijke digitale visie en organisatiestrategie die aangeeft hoe zij de nieuwe technologische kansen gaan benutten. Een gemiste kans, want de vastgoedsector is bij uitstek een sector waar data en processen tot efficiënter en effectiever vastgoedmanagement kunnen leiden.

Bij Cleverstone vinden we niets gaver dan het ontwikkelen van nieuwe inzichten en ideeën. Daardoor raken we geïnspireerd om nieuwe dingen te doen of anders naar een vraagstuk te kijken. Dit alles met als doel het vastgoedmanagement gemakkelijker, plezieriger en sneller te maken! Daarom zouden wij samen met u the next step in vastgoedmanagement willen onderzoeken. Een van deze next steps is de GRIP vastgoedmanager 3.0. Met GRIP krijgt u een dynamisch en handzaam inzicht in uw vastgoedportefeuille. GRIP staat voor gemakkelijk, plezierig en snel vastgoedmanagement. Alle relevante vastgoedinformatie wordt ontsloten en visueel aantrekkelijk gepresenteerd in de app. Van het zoeken naar gebouwen tot het maken van portefeuille-analyses. Nooit eerder was het zo simpel. Alles wat u met uw vastgoedportefeuille wilt doen, begint met GRIP.