Van iPad app naar GRIP® via Web (update)

Met GRIP® bieden wij u overal een dynamisch en handzaam inzicht in uw vastgoedportefeuille via de GRIP iPad app. Sinds GRIP® op 3 juni 2016 het daglicht zag op de iPad hebben we altijd de wens gehad om GRIP® ook beschikbaar te maken voor iedereen op elke device. Daarom zijn wij de afgelopen maanden druk geweest met het doorontwikkelen van GRIP op de desktop en de smartphone! Voor de zomer 2018 kunnen wij GRIP dan ook platform-onafhankelijk aanbieden! Op kantoor of onderweg, nooit meer zoeken naar relevante gegevens over bijvoorbeeld het expireren van contracten, de gebruikerstevredenheid, duurzaamheid of financiën. GRIP is uniek omdat er naast de interne data, externe databronnen gekoppeld kunnen worden aan uw vastgoedportefeuille. Veranderen de huurprijzen in het gebied van uw objecten? GRIP toont deze wijziging. Wordt bezetting in uw gebouwen gemeten met sensoren? GRIP geeft dit weer. Door het vastgoedmanagement middels GRIP® te organiseren binnen uw vastgoedafdeling, blijft uw organisatie op de hoogte van de realtime stand van zaken van de vastgoedportefeuille. Doordat GRIP® een systeem is waarmee de gebruiker een tool in handen heeft om realtime inzicht te krijgen in de feitelijke aspecten van specifieke vastgoedobjecten zelf, worden de projecten gevoed met actuele informatie van de gebouwen en het gebied waar zij in staan, waardoor zo nodig tijdig kan worden bijgestuurd. Deze informatie stelt uw vastgoedafdeling in staat om effectieve en efficiënte vastgoedmanagement uit te voeren. Gemakkelijk, plezierig en snel!