Partnership Qwiksense en Cleverstone

Vanaf maandag 19 september zijn Qwiksense en Cleverstone een strategische samenwerking aangegaan. Cleverstone zal informatie van Qwiksense gaan ontsluiten via het zelf ontwikkelde vastgoedmanagementsyteem GRIP.

“80% van onze tijd zitten we binnen, dus een gezonde werkomgeving is belangrijk om productief aan het werk te kunnen”, aldus CEO Paul Stomph van Qwiksense. Qwiksense voorziet gebruikers van kantoren, scholen en andere instellingen van data analyses van deze gebouwen. Cleverstone zal een deel van deze data toevoegen aan het zelf ontwikkelde vastgoedmanagementsysteem GRIP, waardoor intelligente vastgoedoplossingen van een hogere kwaliteit beschikbaar komen. “Qwiksense meet met behulp van slimme sensoren o.a. het binnenklimaat van uw werkomgeving. Door onze koppeling met GRIP kunnen wij de prestaties van de werkplek nog beter inzichtelijk maken voor de vooruitstrevende vastgoedprofessional”, stelt Managing Partner van Cleverstone, Farid Azarkan. “Qwiksense is voor ons een zeer wenselijke aanvulling als partner!”

Leave a Reply